NHL Pre-Christmas Games lauantaina 15.12.2018

Lauantaina 15.12 järjestetään ennennäkemätön NHL Pre-Christmas Games -tapahtuma Esbecon Arenassa, jossa pelataan kolme Nummela Hockey Leaguen runkosarjan ottelua. Tapahtumassa kahvio on auki, yläkerrassa A-oikeudet baarissa sekä parvella, makkaranmyyntiteltta pihalla ja lisäksi hallissa DJ/kuuluttaja. Nyt jos koska kannattaa lähteä isolla porukalla katsomaan todella viihdyttävää paikallista jääkiekkoa ja samalla nauttimaan antimista! Tapahtuma alkaa kello 17.00 ja kestää aina 23.00 asti. Vapaa sisäänpääsy.

Kello 17:30 illan avausottelussa pelaa tapahtuman isäntä Nummelan KiekkoVeljet ja Hockey Night Team Lohjalta. Luvassa on todellinen hegemonia-ottelu. Näillä kahdella on aina ollut todella tasaiset pelit ja tälläkin hetkellä vain muutama piste eroa sarjataulukossa.

Kello 19:00 toisessa pelissä pelaavat Sepeli Hockey ja Ghostbusters. Sama Nummela vastaan Lohja asetelma kuin ensimmäisessä pelissä, joten varmasti intensiivinen ja viihdyttävä ottelu luvassa.

Kello 20:30 illan ottelut päättää Kirkkonummelalaisten paikalliskamppailu, kun vastakkain pelaavat VeVe ja Sport Winners. Taistellaan siis Kirkkonummen herruudesta, joten ei varmasti panosta ja vauhtia puutu tästäkään ottelusta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: